Holidays

Maison Vidaubon

-

Vidaubon (Frankrijk)

Deze prestige vakantiewoning ligt in vakantiedorp Le Clos des Oliviers in Vidauban. Dit vakantiedorp ligt in het hart van de Provence en bestaat uit luxueuze villa’s in Provençaalse Stijl die perfect geïntegreerd zijn in het landschap en de structuur van het domein. Het groot terras zal u toelaten om van uw ontbijt te genieten met uw familie onder de eerste zonnestralen of van het aperitief in de schaduw van de parasol…

Ontdek Maison Vidaubon
...
...

ELYSIAN

-

Ieper

Elysian verwijst volgens de Griekse mythologie naar de plaats waar enkel de gelukzaligen vertoeven. En dit is perfect wat je van deze accommodatie mag verwachten. Elysian ligt op minder dan 500 meter van de Ieperse grote markt en op slechts 2 minuten wandelen van het station. Elysian kan op aanvraag volledig afgehuurd worden.

Ontdek Elysian

DE AST

-

Passendale


Deze oude droogschuur werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een 5-sterren vakantiewoning met een cappaciteit van 10 volwossenen en 2 baby's. Midden de vlaamse velden, op 500 meter van Tine cot Cemetry, 7 km van Ieper en 10 km van Roeselare.

Ontdek De Ast
...
...

CHALET BEFFE

Beffe - Rendeux

Deze comfortabele Chalet is gelegen in het Beffe. Beffe ligt in de Ourthevallei op 7km van La Roche en 10 Km van Durbuy. capaciteit van 6 personen. Met de authentieke inrichting is het als het ware 'back to the roots'. Wanneer we weten dat de provincie Luxemburg bestaat uit 97% groen, dan hoeven we u niet te vertellen dat deze vakantiewoning zijn punten verdient als een van de rustigste plekjes van ons land.

Ontdek Chalet Beffe

Wanneer kom jij overnachten?

Wij horen graag van u!

Contacteer ons